Gyulay Zsolt

A kétszeres olimpiai bajnok kajakozó a Hungaroring Sport Zrt. Elnök-vezérigazgatója erről a Sport TV Heti helyzet című műsorában beszélt.


Gyulay Zsolt Vac 1964 Szeptember 12 Olimpiai Es Vilagbajnok Kajakozo Sportvezeto Felesege Pongracz Katalin Sport Icon Fictional Characters Character

A Magyar Olimpiai Bizottság beszámolója szerint Gyulay Zsolt olimpiai bajnok kajakos és Hajdu Balázs olimpikon vitorlázó nyújtott be pályázatot az elnöki posztért.

. Május 2-án megválasztott pozíciójában 2020 júniusában megerősített eddigi elnök Kulcsár Krisztián a december 30-i közgyűlésen a maga által kezdeményezett bizalmi szavazásban nem. Bejelentette Gyulay Zsolt hogy kandidálni fog a Magyar Olimpiai Bizottság MOB elnöki posztjáért kiírt pályázaton. Szombaton harcba száll a MOB elnöki székéért Gyulay Zsolt kétszeres olimpiai bajnok kajakos aki nagyobb szakmai kontrollt ígér a szövetség oldaláról a sportszakmai kérdésekben.

És a Hungaroring Sport Zrt. Indul a MOB elnöki posztjáért Gyulay Zsolt. Elnök-vezérigazgatója - a Magyar Kajak-Kenu Szövetség delegáltja - és a szintén többszörös olimpikon vitorlázó a 46 esztendős Hajdu Balázs ügyvéd - a Magyar Vitorlás Szövetség delegáltja - jelentkezett.

A legfrissebb hírek itt. Gyulay kijelentette nem volt és ezután sem lesz. Azt természetesen még nem tudni ki lesz az utódja de ahogy a Blikk már megírta az 1988-ban Szöulban 500 méteren egyesben 1000 méteren négyesben aranyérmes exkajakos Gyulay Zsolt az egyik legesélyesebb jelölt.

Elnök-vezérigazgatója erről a Sport TV Heti helyzet című műsorában beszélt péntek este. Szöul kétszeres olimpiai bajnok kajakozója a Hungaroring Sport Zrt. Fontosnak tartja például hogy az úszósportban jelenleg tapasztalt zajos jelenségekről se hallgasson a szervezet.

Maradok aki vagyok ígérte első megszólalásában Novák Katalin miután Orbán Viktor karácsony előtti sajtótájékoztatóján bejelentette hogy pártja a 44 éves tárca nélküli minisztert jelöli a köztársasági elnöki posztraKommentárjával a politikus nyilván azt akarta jelezni megválasztása esetén sem fog megváltozni nem száll fejébe a dicsőség. Gyulay Zsolt is indul a MOB elnöki posztjáért. A tisztségért az 57 éves kétszeres olimpiai bajnok kajakos Gyulay Zsolt a Hungaroring Sport Zrt.

Jelenlegi elnök-vezérigazgatója vállalná is a feladatot. Gyulay 1989-ben lett tagja a MOB-nak azóta elmondása szerint hol aktívabban hol kevésbé. A választás titkos szavazással történik.


Regoczi Krisztina Sallai Andras Fashion Academic Dress Dresses

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel